Satış Müdürü Yardımcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Satış Müdürü Yardımcısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Satış Müdürü Yardımcısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Satış Müdürü Yardımcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Satış Müdürü Yardımcısı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Satış Müdürü Yardımcısı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Satış Müdürü Yardımcısı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Satış Müdürü Yardımcısı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Satış Müdürü Yardımcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Satış Müdürü Yardımcısı Maaşları

Satış Müdürü Yardımcısı maaşı ortalama aylık 28762,5 _TL’dir. En düşük Satış Müdürü Yardımcısı maaşı 16575 _TL, En yüksek ise 40950 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Satış Müdürü Yardımcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Satış Müdürü Yardımcısı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

1221.12

Meslek Adı :

Satış Müdürü Yardımcısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Ticari Ve İdari Müdürler

Meslek Grubu :

Satış, Pazarlama Ve İş Geliştirme İle İlgili Müdürler

Meslek Birim Grubu :

Satış Ve Pazarlama Müdürleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

İşletmelerde satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütülmesi, fiyat politikalarını belirlenmesi, personelini yönetim ve kontrol edilmesi yapma ve/veya yapılmasına yardım etme bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Satış Müdürü Yardımcısı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Satış ve pazarlama planları yaparak, yapılan satış sözleşmelerini ilgili departmanlara göndermek,

b) Piyasa şartlarını ve sektördeki rakiplerini takip etmek,

c) Ücret sözleşmelerini diğer departman yöneticileri ile koordineli olarak hazırlamak,

d) Satış artırıcı yeni politikalar geliştirmek,

e) Halkla ilişkiler departmanı ile koordineli olarak reklam faaliyetleri gerçekleştirmek,

f) Fuar vb. organizasyonlara katılarak otelin tanıtım ve satışını yapmak,

g) Direkt satış kanallarıyla müşteriye ulaşmak,

h) Mevcut müşteri portföyünü geliştirmek, korumak otelin doluluğunun sürekliliğini sağlamak için alternatif politikalar üretmek,

i) Aylık ve yıllık raporlar düzenlemek ve istatistikleri hazırlamak,

j) Personeline mesleki eğitim vermek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Satış Müdürü Yardımcısı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN