Uzay Mühendisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Uzay Mühendisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Uzay Mühendisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Uzay Mühendisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Uzay Mühendisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Uzay Mühendisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Uzay Mühendisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Uzay Mühendisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Uzay Mühendisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Uzay Mühendisi Maaşları

Uzay Mühendisi maaşı ortalama aylık 30712,5 _TL’dir. En düşük Uzay Mühendisi maaşı 16575 _TL, En yüksek ise 44850 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Uzay Mühendisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Uzay Mühendisi İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2144.20

Meslek Adı :

Uzay Mühendisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik Alanlarındaki Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Elektroteknoloji Mühendisleri

Meslek Birim Grubu :

Makine Mühendisleri Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Hava ve uzay araçlarının tasarımı ve yapımı, bunların uzaya gönderilmesi, araçların yerden izlenmesi, araçlarla haberleşme vb. işleri yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Uzay Mühendisi; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Sivil ve askeri kuruluşlarda; Yer çevresinde yörüngeye konulacak insanlı ve insansız uydu ve diğer uzay araçları ile bunları yörüngeye koyacak roketler üzerinde araştırmalar ve deneyler yapmak,

b) Uydularla haberleşme amacıyla çalışmalar yapmak,

c) Akademik kuruluşlarda; sayısal akışkanlar dinamiği olanaklarının geliştirilmesi, dış yapı-gövde aerodinamiği etkileşimi, yapay zeka geliştirme, hava-uzay elektroniği ve optik sistemler, telemanipülatör tasarımı ve kontrolü, lazer ile ölçüm ve izleme sistemleri, uydu dinamiği ve kontrolü , paralel ve gerçek zamanda veri işleme, robot tasarımı ve robot teknolojileri, uydu izleme anteni vb, gerçek zamanlı yapay zeka yazılım araçları, robot projesi danışmanlığı çalışmaları yapmak,vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Uzay Mühendisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
1
2
1
2
0
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN