Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) görev tanımı nedir, Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) ne iş yapar, Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) Tanımı;

__

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) Maaşı Ne Kadar? 2023 Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) Maaşları

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) maaşı ortalama aylık 9803 _TL’dir. En düşük Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11100 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8171.08

Meslek Adı :

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Ağaç İşleme Ve Kağıt Yapım Tesis Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Kağıt Hamuru Ve Kağıt İmalat Tesisi Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Kağıt hamuru imalinde kullanılacak yongaları istenilen irilikte ayıran bir elek makinesini çalıştıran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Elekleri çalıştırıp, otomatik çalışmaya nezaret ederek yongaların elenmesini temin etmek,

b) Orta elekte kalan normal irilikteki yongaları pişirme kazanlarına veya silolara götüren bantlara aktarıp yonga taşmalarını önlemek,

c) Eleklerin bakım ve temizliğini yapabilir. Üst elekte kalan budakları kırmada kullanılan makineyi çalıştırabilir. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) maaşlarına ek olarak sizlerde Yonga Eleme Makinesi İşçisi (Kağıt Hamuru) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN