Beton Laboratuvar Test Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Beton Laboratuvar Test Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Beton Laboratuvar Test Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Beton Laboratuvar Test Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Beton Laboratuvar Test Elemanı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Beton Laboratuvar Test Elemanı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Beton Laboratuvar Test Elemanı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Beton Laboratuvar Test Elemanı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Beton Laboratuvar Test Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Beton Laboratuvar Test Elemanı Maaşları

Beton Laboratuvar Test Elemanı maaşı ortalama aylık 10980,5 _TL’dir. En düşük Beton Laboratuvar Test Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 13455 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Beton Laboratuvar Test Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Beton Laboratuvar Test Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3111.29

Meslek Adı :

Beton Laboratuvar Test Elemanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri

Meslek Birim Grubu :

Kimya Ve Fizik Bilimleri Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Hazır beton üretim tesisinde ve yapı denetim laboratuvarlarında, agrega, çimento ve taze- sertleşmiş beton deneylerini yapabilen, ayrıca beton tasarımını yapabilen kalite kontrol raporu düzenleyen kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Beton Laboratuvar Test Elemanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:

a) Çimento deneylerini yapmak,

b) Agrega deneylerini yapmak,

c) Taze beton deneylerini yapmak,

d) Sertleşmiş betonların tahribatlı/tahribatsız deneylerini yapmak,

e) Deney sonuçlarını değerlendirerek teknik rapor hazırlamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Beton Laboratuvar Test Elemanı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN