Çocuk Polisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çocuk Polisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Çocuk Polisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Çocuk Polisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Çocuk Polisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Çocuk Polisi görev tanımı nedir, Çocuk Polisi ne iş yapar, Çocuk Polisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Çocuk Polisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Çocuk Polisi Tanımı;

Korunmaya, yardıma muhtaç, buluntu, kimliği tespit edilemeyen, sokakta yaşayan, başıboş, terkedilmiş, mülteci, refakatsiz ve benzeri çocuklara yönelik hizmetleri yerine getiren, suç işlediği şüphesi altında bulunan çocukların adli-idari tüm suç soruşturmaları işlemlerini yürüten polis memurudur.

Çocuk Polisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Çocuk Polisi Maaşları

Çocuk Polisi maaşı ortalama aylık 9128 _TL’dir. En düşük Çocuk Polisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 9750 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Çocuk Polisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Çocuk Polisi İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

5412.15

Meslek Adı :

Çocuk Polisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Koruma Hizmetleri Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Koruma Hizmetleri Veren Elemanlar

Meslek Birim Grubu :

Polis Memurları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Önlisans

Görev ve İşlem Basamakları :

Çocuk Polisi, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Korunmaya muhtaç olan, ihmal ve istismara maruz kaldığı ihbar edilen, buluntu, evden veya bulunduğu kurumdan yada kuruluştan kaçan, suça maruz kalan, mülteci, refakatsiz, sokakta yaşayan, sokakta çalıştırılan, oturduğu yeri haber vermekten aciz ve hakkında ıslah ve/veya tedavi tedbiri alınan çocuğun, kanuni mümessilini veya İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmesine kadar çocuk bakım ünitesinde muhafazasını sağlamak, b) Korumaya ? yardıma muhtaç, mağdur, kaybolan ve bulunan çocuklarla ilgili işlemleri yürütmek, c) Çocuğa karşı ve çocuk tarafından suç işlenmesin önleyici çalışmalar yapmak, d) Çocukların çalışmaları mevzuatla yasaklanmış umuma mahsus ve umuma açık yerlerde çalıştırılıp çalıştırılmadığını kontrol etmek, e) Çocukların girmesi mevzuatla yasaklanmış umuma açık yerlere girip girmediklerini araştırmak, f) Mevzuata aykırı hareket ettiği tespit edilen yerler ve işletmecisi hakkında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere bildirmek, g) Çocuklara satılması mevzuatla yasaklanmış malların kendisine satılıp satılmadığını araştırmak, h) Sorumluluklarını yerine getirmeyen ve velayet hakkını kötüye kullanan ana-baba, vasi veya çocuğa hukuken sorumlu olan diğer kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına bilgi vermek, i) Mesleği alanındaki gelişmeleri takip etmek ve uygulamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir. Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Çocuk Polisi maaşlarına ek olarak sizlerde Çocuk Polisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
107
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN