Dermokozmetik Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Dermokozmetik Uzmanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Dermokozmetik Uzmanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Dermokozmetik Uzmanı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Dermokozmetik Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Dermokozmetik Uzmanı görev tanımı nedir, Dermokozmetik Uzmanı ne iş yapar, Dermokozmetik Uzmanı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Dermokozmetik Uzmanı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Dermokozmetik Uzmanı Tanımı

Dermokozmetik uzmanı, kozmetik ve cilt bakım ürünleri dahil olmak üzere çeşitli güzellik ürünlerini tanıtmak, uygulamak ve satmakla sorumludur. Müşterinin cilt tipi ve ihtiyaçlarına yönelik ürün tavsiyelerinde bulunur. Cilt bakım klinikleri ve eczanelerde hizmet veren kişidir.

Dermokozmetik Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Dermokozmetik Uzmanı Maaşları

Dermokozmetik Uzmanı maaşı ortalama aylık 13253 _TL’dir. En düşük Dermokozmetik Uzmanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 18000 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Dermokozmetik Uzmanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Dermokozmetik Uzmanı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Dermokozmetik Uzmanı Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Dermokozmetik Uzmanı Ne İş Yapar?

Dermokozmetik Uzmanı , işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları  etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir. 

Dermokozmetik Uzmanı Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Kişisel Hizmetler Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Kuaförler, Güzellik Uzmanları Ve İlgili Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Güzellik Uzmanları Ve İlgili Çalışanlar

Dermo kozmetik Uzmanı Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Dermokozmetik Uzmanı mesleğinin meslek kodu 5142.10 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Dermokozmetik Uzmanı maaşlarına ek sizlerde Dermokozmetik Uzmanı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN