Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) Maaşı Ne Kadar? 2023 Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) Maaşları

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) maaşı ortalama aylık 10298 _TL’dir. En düşük Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 12090 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

3259.07

Meslek Adı :

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Sağlık İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Sağlık İle İlgili Diğer Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Sağlıkla İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı

: İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde görevlendirilmek üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belgelendirilmiş acil tıp teknisyeni diplomasına sahip olan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni); işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin planlanması, değerlendirilmesi, izlenmesi ve yönlendirilmesinde işyeri hekimi ile birlikte çalışmak, veri toplamak ve gerekli kayıtları tutmak,

b) Çalışanların sağlık ve çalışma öykülerini işe giriş/periyodik muayene formuna yazmak ve işyeri hekimi tarafından yapılan muayene sırasında hekime yardımcı olmak,

c) Özel politika gerektiren grupların takip edilmesi ve gerekli sağlık muayenelerinin yaptırılmasını sağlamak,

d) ç) İlk yardım hizmetlerinin organizasyonu ve yürütümünde işyeri hekimi ile birlikte çalışmak,

e) Çalışanların sağlık eğitiminde görev almak, f) İşyeri bina ve eklentilerinin genel hijyen şartlarının sürekli izlenip denetlemesinde işyeri hekimiyle birlikte çalışmak,

g) İşyeri hekimince verilecek iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili diğer görevleri yürütmek,

h) İşyerinde görevli çalışan temsilcisi ve destek elemanlarının çalışmalarına destek sağlamak ve bu kişilerle işbirliği yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir

. Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Diğer Sağlık Personeli(Acil Tıp Teknisyeni) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN