Elektronik Cihazlar Montörleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Elektronik Cihazlar Montörleri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Elektronik Cihazlar Montörleri iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Elektronik Cihazlar Montörleri iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Elektronik Cihazlar Montörleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Elektronik Cihazlar Montörleri görev tanımı nedir, Elektronik Cihazlar Montörleri ne iş yapar, Elektronik Cihazlar Montörleri olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Elektronik Cihazlar Montörleri mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Elektronik Cihazlar Montörleri Tanımı;

Bu grup, kulaklık ve uydu haberleşme cihazları gibi mikro elektronik cihazları, büyüteçler, el aletleri ve punto kaynağı kullanarak monte edenler, kondansatörleri saranlar,kondansatörleri monte edenler, elektronik tüplerini (radyo lambaları) monte edenler gibi başka yerde sınıflandırılmamış kişilerdir.

Elektronik Cihazlar Montörleri Maaşı Ne Kadar? 2023 Elektronik Cihazlar Montörleri Maaşları

Elektronik Cihazlar Montörleri maaşı ortalama aylık 11003 _TL’dir. En düşük Elektronik Cihazlar Montörleri maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 13500 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Elektronik Cihazlar Montörleri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Elektronik Cihazlar Montörleri İş İlanları İçin Tıklayın

Elektronik Cihazlar Montörleri Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

Elektronik Cihazlar Montörleri Ne İş Yapar?

Elektronik Cihazlar Montörleri işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Kulaklık ve uydu haberleşme cihazları gibi mikro elektronik cihazları, büyüteçler, el aletleri ve punto kaynağı kullanarak monte edenler,
b)    Kondansatörleri sarmak, ve kondansatörleri monte etmek,
c)    Elektronik tüplerini (radyo lambaları) monte etmek,      vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

kac-para.jpg

Elektronik Cihazlar Montörleri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Montajcılar

Meslek Grubu :

Montajcılar

Meslek Birim Grubu :

Elektrikli Ve Elektronik Ekipman Montajcıları

Elektronik Cihazlar Montörleri Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Elektronik Cihazlar Montörleri mesleğinin meslek kodu 8212.16 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Elektronik Cihazlar Montörleri maaşlarına ek sizlerde Elektronik Cihazlar Montörleri mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN