Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) Maaşı Ne Kadar? 2023 Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) Maaşları

Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) maaşı ortalama aylık 16477,5 _TL’dir. En düşük Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) maaşı 13942,5 _TL, En yüksek ise 19012,5 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7321.20

Meslek Adı :

Gravürcü-Metal Kalıp (Elle)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

El Sanatları Ve Basım İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Basım İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Baskı Öncesi Teknisyenleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Tanıtıcı veya dekoratif şekilleri metal, plastik, porselen veya diğer maddeler üzerine basmak üzere metal ıstampalar hakkeden kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Gravürcü (Metal Kalıp) (Elle) İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre kora)

a) Hakkedilecek modeli incelemek,

b) Bir jelatin yaprak üzerine desenin kopyasını çizip çizgiler üzerine toz grafit serpmek,

c) Jelatin yaprağını boş ıstampa yüzüne bastırarak grafit çizgilerini ıstampaya çıkarıp el aletleri yardımıyla ıstampa yüzüne çıkarılmış desenlerin çizgilerini oymak,

d) Istampanın bazı kısımlarını makine veya asitle işleyebilir. Modeli ıstampanın kullanacağı eşyanın cinsine uyacak tarzda hazırlayabilir. Mühür, madeni para ve madalya ıstampaları hakkedebilir ve o suretle ayırdedilebilir, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Gravürcü-Metal Kalıp (Elle) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN