Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri  Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri görev tanımı nedir, Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri ne iş yapar, Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri Tanımı;

__

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri Maaşı Ne Kadar? 2023 Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri Maaşları

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri maaşı ortalama aylık 9953 _TL’dir. En düşük Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11400 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9213.04

Meslek Adı :

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Tarım, Ormancılık Ve Balıkçılık Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Tarım, Ormancılık Ve Balıkçılık Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Çiftlik Hayvanları Yetiştiriciliği) Yapılan Çiftliklerde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Görev ve İşlem Basamakları :

Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri maaşlarına ek olarak sizlerde Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN