Jakar Kartı Desen Kopyacısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Jakar Kartı Desen Kopyacısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Jakar Kartı Desen Kopyacısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Jakar Kartı Desen Kopyacısı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Jakar Kartı Desen Kopyacısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Jakar Kartı Desen Kopyacısı görev tanımı nedir, Jakar Kartı Desen Kopyacısı ne iş yapar, Jakar Kartı Desen Kopyacısı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Jakar Kartı Desen Kopyacısı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Jakar Kartı Desen Kopyacısı Tanımı;

__

Jakar Kartı Desen Kopyacısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Jakar Kartı Desen Kopyacısı Maaşları

Jakar Kartı Desen Kopyacısı maaşı ortalama aylık 10103 _TL’dir. En düşük Jakar Kartı Desen Kopyacısı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11700 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Jakar Kartı Desen Kopyacısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Jakar Kartı Desen Kopyacısı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7532.10

Meslek Adı :

Jakar Kartı Desen Kopyacısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Gıda İşleme, Ağaç İşleri, Giyim Eşyası Ve Diğer Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Tekstil Ve Giyim Eşyası İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Giyim Eşyası Ve İlgili Kalıp Yapımcıları Ve Kesimcileri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Desinatörler tarafından çizilmiş, krokileri Jakar Kartı Delicisi (8262.14) ve Jakar Tezgahı Dokuyucusu (8262.15) nun faydalanması için diagramlar halinde kare taksimatlı kağıtlara aktaran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Jakar Kartı Desen Kopyacısı İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Argacın çözgü üzerine gösterip önceden hazırlanmış diagramların kopyalarını çıkarmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Jakar Kartı Desen Kopyacısı maaşlarına ek olarak sizlerde Jakar Kartı Desen Kopyacısı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN