Makine Operatörü (Deri İşlenti) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Makine Operatörü (Deri İşlenti) maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Makine Operatörü (Deri İşlenti) iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Makine Operatörü (Deri İşlenti) Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Makine Operatörü (Deri İşlenti) maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Makine Operatörü (Deri İşlenti) pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Makine Operatörü (Deri İşlenti) nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Makine Operatörü (Deri İşlenti) olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Makine Operatörü (Deri İşlenti) Maaşı Ne Kadar? 2023 Makine Operatörü (Deri İşlenti) Maaşları

Makine Operatörü (Deri İşlenti) maaşı ortalama aylık 11370,5 _TL’dir. En düşük Makine Operatörü (Deri İşlenti) maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 14235 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Makine Operatörü (Deri İşlenti) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Makine Operatörü (Deri İşlenti) İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8155.12

Meslek Adı :

Makine Operatörü (Deri İşlenti)

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Tekstil, Kürk Ve Deri Ürünleri Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Kürk Ve Deri Hazırlama Makineleri Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

İş sağlığı ve güvenliği ve çevre ile ilgili önlemleri alarak, kalite gereklilikleri çerçevesinde; iş organizasyonu yapan deri işlenti sektöründe makineyi üretime hazırlayan ve makinede işlem yapan, üretim sonrası işlemleri yapan, sorumluluğundaki makineleri kontrol eden ve mesleki gelişime yönelik çalışmalara katılan nitelikli kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Makine Operatörü (Deri İşlenti); işletmesinin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İş yeri kalite, çevre ve iş sağlığı ve güvenliği kurallarını uygulamak,

b) İş organizasyonu yapmak,

c) Makineyi üretime hazırlamak,

d) Hammadde veya yarı mamul ile makineyi beslemek,

e) Hammadde veya yarı mamulü makinede işlemek,

f) İşlenmiş ürünü kontrol yapmak, g) Makineden çıkan işlenmiş mamulü tanımlı yere istiflemek,

h) Üretim sonrası makine çevresi temizliğini yapmak,

i) Sorumluluğundaki makineyi kontrol etmek,

j) Mesleki gelişim faaliyetlerine katılmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Makine Operatörü (Deri İşlenti) maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN