Metal Yüzey Temizleyici Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Metal Yüzey Temizleyici maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Metal Yüzey Temizleyici iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Metal Yüzey Temizleyici iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Metal Yüzey Temizleyici Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Metal Yüzey Temizleyici görev tanımı nedir, Metal Yüzey Temizleyici ne iş yapar, Metal Yüzey Temizleyici olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Metal Yüzey Temizleyici mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Metal Yüzey Temizleyici Tanımı;

Metal eşyaları galvanoplasti, galvanizleme, emaye kaplama ve benzeri cilalama işlerine hazırlamak için metal yüzeylerindeki yabancı maddeleri uzaklaştırmak amacıyla mekanik ve kimyasal yüzey temizleme yöntemleri iletemizleyen kişidir

Metal Yüzey Temizleyici Maaşı Ne Kadar? 2023 Metal Yüzey Temizleyici Maaşları

Metal Yüzey Temizleyici maaşı ortalama aylık 9990,5 _TL’dir. En düşük Metal Yüzey Temizleyici maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11475 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Metal Yüzey Temizleyici iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Metal Yüzey Temizleyici İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Metal Yüzey Temizleyici Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : İlköğretim

Metal Yüzey Temizleyici Ne İş Yapar?

Metal Yüzey Temizleyici;İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a)    Hava hortumu, eğe yada  zımpara  kağıdıyla metal parçanın üstündeki talaşları, kirleri ve  pas lekelerini  çıkartmak,
b)    Metal parçaları bir dizi  kimyasal işlem ve çalkalama banyosundan geçirip taşıyan bant üzerine istifler yada bir sehpanın üstüne veya  bir kabın içine yerleştirip parçaları kimyasal ve temizleyici eriyikler  içine daldırarak artık kalan kabartı ve yağları çıkartmak,
c)    Eriyiklerin ısılarını düzenleyip kıvamını korumak için kimyasal maddeler eklemek,
d)    Tankları kurutup, temizler ve kimyasal maddelerle  tekrar doldurmak,
e)    Utrasonik  metal temizleme donatımını çalıştırabilir ve buna göre sınıflandırabilir.  vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Metal Yüzey Temizleyici Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Metal İşleme, Makine Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar

Meslek Grubu :

Demirciler, Alet Yapımcıları Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Metal Parlatıcıları, Taşlamacılar Ve Alet Bileyiciler

Metal Yüzey Temizleyici Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Metal Yüzey Temizleyici mesleğinin meslek kodu 7224.11 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Metal Yüzey Temizleyici maaşlarına ek sizlerde Metal Yüzey Temizleyici mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

1
1
1
1
1
32
164
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum