Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü görev tanımı nedir, Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü ne iş yapar, Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü Tanımı;

__

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü Maaşları

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü maaşı ortalama aylık 9578 _TL’dir. En düşük Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10650 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7223.56

Meslek Adı :

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Metal İşleme, Makine Ve İlgili İşlerde Çalışan Sanatkarlar

Meslek Grubu :

Demirciler, Alet Yapımcıları Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Metal İşleme Takım Tezgahı Kurucuları Ve Operatörleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Ham demir, takoz, plaka, çubuk, lama ve levha gibi sıcak yada soğuk metalleri istenilen ölçülerde ve açılarda kesen bir motorlu metal kesme makas tezgahını çalıştıran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Kesilecek metali elle, caraskalla yada vinçle makinenin yatağına kaldırmak ve kılavuz ve tespit vidalarına göre yerleştirmek,

b) Tezgahı çalıştırmak, kesilecek metali sıkıştırmak ve metali kesmek için bıçağı aşağı indirmek,

c) Kesim için malzemenin konveyörle geldiği bir üretim bandındaki kesme makasını çalıştırabilmek,

d) Tezgahın ayarlanmasına yardım edebilmek,

e) Ölçü aletleri ile kesilen parçaları kontrol edebilmek,

f) Kestiği metalin cinsine yada kullandığı tezgahın tipine göre sınıflandırılabilir, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü maaşlarına ek olarak sizlerde Motorlu Metal Kesme Makası Operatörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN