Operasyon Yöneticisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Operasyon Yöneticisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Operasyon Yöneticisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Operasyon Yöneticisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Operasyon Yöneticisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Operasyon Yöneticisi görev tanımı nedir, Operasyon Yöneticisi ne iş yapar, Operasyon Yöneticisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Operasyon Yöneticisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Operasyon Yöneticisi Tanımı;

çalıştıkları firmalarda ürünlerin kalite ve miktar hedeflemelerini yapan, firmanın işlerini kontrol eden, üretim, tedarik, bakım, teslim gibi süreçlerdeki işlemlerin sağlıklı yürütülmesini sağlayan ve aktiviteleri kontrol eden kişidir. Tüm süreçlerin takipçisi olur ve süreçlerin devamlılığını sağlar.

Operasyon Yöneticisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Operasyon Yöneticisi Maaşları

Operasyon Yöneticisi maaşı ortalama aylık 10688 _TL’dir. En düşük Operasyon Yöneticisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 12870 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Operasyon Yöneticisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Operasyon Yöneticisi İş İlanları İçin Tıklayın

Operasyon Yöneticisi Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

kac-para.jpg

Operasyon Yöneticisi Ne İş Yapar?

Operasyon Yöneticisi, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

Operasyon Yöneticisi Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Ticari Ve İdari Müdürler

Meslek Grubu :

Satış, Pazarlama Ve İş Geliştirme İle İlgili Müdürler

Meslek Birim Grubu :

Satış Ve Pazarlama Müdürleri

Operasyon Yöneticisi Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Operasyon Yöneticisi mesleğinin meslek kodu 1221.09 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Operasyon Yöneticisi maaşlarına ek sizlerde Operasyon Yöneticisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN