Park süpürücü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Park süpürücü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Park süpürücü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Park süpürücü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Park süpürücü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Park süpürücü görev tanımı nedir, Park süpürücü ne iş yapar, Park süpürücü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Park süpürücü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Park süpürücü Tanımı;

__

Park süpürücü Maaşı Ne Kadar? 2023 Park süpürücü Maaşları

Park süpürücü maaşı ortalama aylık 9953 _TL’dir. En düşük Park süpürücü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11400 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Park süpürücü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Park süpürücü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9613.02

Meslek Adı :

Park süpürücü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Çöpçüler Ve Diğer Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Çöpçüler

Meslek Birim Grubu :

Sokak, Park Ve Benzeri Halka Açık Yerleri Süpürenler Ve İlgili İşçiler Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Okur Yazar Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Görev ve İşlem Basamakları :

Park süpürücü, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

 vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Park süpürücü maaşlarına ek olarak sizlerde Park süpürücü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN