Restoran Programı Satış Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Restoran Programı Satış Elemanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Restoran Programı Satış Elemanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Restoran Programı Satış Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Restoran Programı Satış Elemanı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Restoran Programı Satış Elemanı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Restoran Programı Satış Elemanı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Restoran Programı Satış Elemanı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Restoran Programı Satış Elemanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Restoran Programı Satış Elemanı Maaşları

Restoran Programı Satış Elemanı maaşı ortalama aylık 10688 _TL’dir. En düşük Restoran Programı Satış Elemanı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 12870 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Restoran Programı Satış Elemanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Restoran Programı Satış Elemanı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

5223.57

Meslek Adı :

Restoran Programı Satış Elemanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Satışlar İle İlgili Elemanları

Meslek Grubu :

Mağaza, Dükkan Vb. Satış Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Mağaza, Dükkan Vb. Yerlerde Çalışan Satış Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Satış ve sipariş takibi yapmak amacıyla lokanta, pastane vb. işletmelerde kullanılan yazılım programının ve cihazların satışını ve kurulumunu yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Restoran Programı Satış Elemanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Ürün tanıtımı yapılacak işletmeleri tespit etmek, çalışma planı hazırlamak,

b) Belirlenen işletmelere ürünün tanıtımını yapmak,

c) Firmaların ürünle ilgilenmesi ve satın almaya karar vermeleri halinde işletmede fizibilite çalışması yapmak, kullanılacak bilgisayar, malzeme ve kablo döşenecek yerlerin tespitini yapmak,

d) Fiyat tespiti yapmak,

e) Malzeme siparişi vermek,

f) Sistemin kurulumunu yapmak, yazılımı yüklemek,

g) Sistemin kontrolünü yapmak,

h) İşletmede ilgili personele sistemin kullanımını göstermek (eğitim vermek), vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Restoran Programı Satış Elemanı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN