Şekilli Kesim Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Şekilli Kesim Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Şekilli Kesim Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Şekilli Kesim Operatörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Şekilli Kesim Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Şekilli Kesim Operatörü görev tanımı nedir, Şekilli Kesim Operatörü ne iş yapar, Şekilli Kesim Operatörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Şekilli Kesim Operatörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Şekilli Kesim Operatörü Tanımı;

__

Şekilli Kesim Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Şekilli Kesim Operatörü Maaşları

Şekilli Kesim Operatörü maaşı ortalama aylık 9728 _TL’dir. En düşük Şekilli Kesim Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 10950 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Şekilli Kesim Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Şekilli Kesim Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7323.11

Meslek Adı :

Şekilli Kesim Operatörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Kimyasal Ve Fotoğrafik Ürünler Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Baskı Tamamlama Ve Ciltleme İşlerinde Çalışanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

İSG, çevre koruma, kalite kural ve yöntemleri çerçevesinde; makineyi gerçekleştirilecek işleme uygun olarak hazırlayarak şekilli kesim yapan, makinenin periyodik bakımını gerçekleştiren ve mesleki gelişim faaliyetlerine katılan nitelikli kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Şekilli Kesim Operatörü, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak: vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Şekilli Kesim Operatörü maaşlarına ek olarak sizlerde Şekilli Kesim Operatörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN