Seramik Dekoratörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Seramik Dekoratörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Seramik Dekoratörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Seramik Dekoratörü iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Seramik Dekoratörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Seramik Dekoratörü görev tanımı nedir, Seramik Dekoratörü ne iş yapar, Seramik Dekoratörü olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Seramik Dekoratörü mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Seramik Dekoratörü Tanımı;

__

Seramik Dekoratörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Seramik Dekoratörü Maaşları

Seramik Dekoratörü maaşı ortalama aylık 10103 _TL’dir. En düşük Seramik Dekoratörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11700 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Seramik Dekoratörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Seramik Dekoratörü İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7316.12

Meslek Adı :

Seramik Dekoratörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

El Sanatları Ve Basım İle İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

El Sanatları Çalışanları

Meslek Birim Grubu :

Tabela Yazıcılar, Dekoratif Boyacılar, Gravürcüler Ve Oymacılar (Asitle)

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Desenli kalıplar, çıkartmalar, lastik ıstampalar ve diğer benzeri malzemeleri kullanarak çömlek ve porselen eşya üzerine desenler aktaran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Seramik Dekoratörü İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Desenli kalıplardan püskürtme ve lastik ıstampalar veya çıkartmalar gibi yöntemler uygulayarak dekore edilecek eşyaya boya tatbik etmek,

b) Dekore edilen eşyayı kuruması için raflara yerleştirmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Seramik Dekoratörü maaşlarına ek olarak sizlerde Seramik Dekoratörü mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN