Tütün Kıyma Makinesi Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Tütün Kıyma Makinesi Operatörü iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Tütün Kıyma Makinesi Operatörü maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Tütün Kıyma Makinesi Operatörü pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Tütün Kıyma Makinesi Operatörü nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Tütün Kıyma Makinesi Operatörü olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü Maaşı Ne Kadar? 2023 Tütün Kıyma Makinesi Operatörü Maaşları

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü maaşı ortalama aylık 12053 _TL’dir. En düşük Tütün Kıyma Makinesi Operatörü maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 15600 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Tütün Kıyma Makinesi Operatörü iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8161.14

Meslek Adı :

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Sabit Tesis Ve Makine Operatörleri

Meslek Grubu :

Gıda Ve İlgili Ürünlerin Makine Operatörleri

Meslek Birim Grubu :

Gıda Ve İlgili Ürünlerin Makine Operatörleri 1

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Tütün yapraklarını makineyle kaba veya ince lifler halinde kıyan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Tütün Kıyma Makinesi Operatörü işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Kesme makinesinin tablasına yaprak doldurarak makineyi çalıştırmak,

b) Besleme rulosunun dönmesini ve bıçağın ileri geri hareket etmesini gözleyerek makinenin tütün yapraklarını düzgün olarak kıymasını sağlamak,

c) Bıçağı yerinde tutan cıvataları sıkıştırmak ve silindirleri düzenlemek gibi ufak ayar işlerini yapmak,

d) Makineyi temizleyip yağlamak ve körlenmiş bıçakları keskinleriyle değiştirmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Tütün Kıyma Makinesi Operatörü maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN