Veterinerlik Hizmetleri İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Veterinerlik Hizmetleri İşçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Veterinerlik Hizmetleri İşçisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Veterinerlik Hizmetleri İşçisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Veterinerlik Hizmetleri İşçisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Veterinerlik Hizmetleri İşçisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Veterinerlik Hizmetleri İşçisi Maaşları

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi maaşı ortalama aylık 10883 _TL’dir. En düşük Veterinerlik Hizmetleri İşçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 13260 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Veterinerlik Hizmetleri İşçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

5164.04

Meslek Adı :

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Kişisel Hizmetler Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Diğer Kişisel Hizmetlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Ev Hayvanları Yetiştiricileri Ve Hayvan Bakıcıları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Bir hayvan hastanesinde yada diğer veterinerlik kuruluşlarında hayvanların tedavisi ve sağlıklarının korunmasında veterinere yardımcı olacak basit görevleri yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Hayvanları yıkamak, fırçalamak, tüylerini ve tırnaklarını kesmek,

b) Hayvan yemlerini belirli bir karışıma göre tartmak, karıştırmak ve hayvanları beslemek,

c) Hastane odalarını ve hayvanların kaldığı bölümleri süpürmek , tozunu almak ve hortumla sulamak,

d) Hayvanları tedavi odalarına götürmek yada taşımak ve tedavi sırasında hayvanları tutmak,

e) Müşterileri kabul edebilir,

f) Telefonlara cevap verip, randevular verebilir,

g) Sargıları değiştirebilir, merhemler verip sürebilir ve ilgili işler yapabilir, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Veterinerlik Hizmetleri İşçisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN