Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı görev tanımı nedir, Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı ne iş yapar, Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı Tanımı;

__

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı Maaşları

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı maaşı ortalama aylık 9878 _TL’dir. En düşük Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11250 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

8219.27

Meslek Adı :

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Tesis Ve Makine Operatörleri Ve Montajcılar

Meslek Alt Ana Grubu :

Montajcılar Meslek Grubu :

Montajcılar Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Montajcılar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Üretim yapılmış metal veya ahşap yangın kapısının ilgili raporlara uygun olarak montaj sürecinin eksiksiz yürütülmesi için koordinasyonu sağlayan, montaj ile ilgili çalışma alanı düzenleyen, yangına dayanıklı kapıların ve aksesuarlarının montajı ve bakımını yapan ve mesleki gelişim faaliyetlerine katılan nitelikli kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) İşyerinde İSG, çevre koruma, iş organizasyonu ve kalite gerekliliklerini uygulamak,

b) Montaj ile ilgili çalışma alanı düzenlemek,

c) Bakım ve montaj faaliyetlerini gerçekleştirmek,

d) Mesleki gelişim faaliyetlerine katılmak vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı maaşlarına ek olarak sizlerde Yangına Dayanıklı Kapı Montajcısı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN