Yumurta Paketleme İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yumurta Paketleme İşçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yumurta Paketleme İşçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yumurta Paketleme İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Yumurta Paketleme İşçisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Yumurta Paketleme İşçisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Yumurta Paketleme İşçisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Yumurta Paketleme İşçisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Yumurta Paketleme İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Yumurta Paketleme İşçisi Maaşları

Yumurta Paketleme İşçisi maaşı ortalama aylık 12345,5 _TL’dir. En düşük Yumurta Paketleme İşçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 16185 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Yumurta Paketleme İşçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Yumurta Paketleme İşçisi İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9321.06

Meslek Adı :

Yumurta Paketleme İşçisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Madencilik, İnşaat, İmalat Ve Ulaştırma Sektörlerinde Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

İmalat Sektöründe Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Elle Paketleme İşlerinde Çalışanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı : Üretimden gelen ürünü (yumurtayı) gerekli denetim ve kontrolden geçirerek sevkiyata hazır hale gelecek şekilde paketleyen kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Yumurta Paketleme İşçisi, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Moba (tasnif) makinesinden gelen ürünün paketleme şartlarına uymayanları, kırık, kanlı, çift sarılı ve şekli bozuk olan yumurtaları ayrı ayrı viyollere yerleştirmek,

b) Patlak yumurtaları çöp kovasına atmak,

c) Konveyörden fazla miktarda kırık , kirli ve sarı kirli gelmesi durumunda ilgili birime bilgi vermek.

d) Uygun olan ürünlerin tarihini kontrol etmek,

e) Kontrol edilen ürünü uygun kutunun (viyol) içine talimatlar çerçevesinde yerleştirmek,

f) Ürünleri sevkiyata hazır hale getirmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Yumurta Paketleme İşçisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN